Litt informasjon om Sandem Gård

Sandem Gård har ca 360 mål økologisk dyrket mark  og ca 900 mål skog og utmark. På gården bor også 2 hunder og katter.  Stedet ligger i vakre omgivelser i nærheten av Haldenvassdraget. Det er ca en drøy times kjøring til Oslo, og ca 20 minutters kjøring til svenskegrensen ved tettstedet Ørje. Vi gir blant annet tilbud om aktiviteter innenfor områdene: hest, vann (båt, fiske, bading, badstue, badestamp) skog, trening, sang/musikk (karaoke), sykling, dyrking av grønnsaker (drivhus), ballspill, spill, sykling, ski/aking og hobbyaktiviteter (smykker, lego, maling/tegning).


Sandem Gård har et eget hus, gjestehuset, hvor barna/ungdommene bor i når de er på helgeavlasting eller har ferietilbud. Gjestehuset er på 212 kvm. 1.etg er blant annet fylt opp med leker, biljardbord, lego, bøker og spill, og har et personlig preg med bilder av barna rundt på veggene. 2.etg inneholder blant annet 5 soverom med til sammen 17 sengeplasser. Barna/ungdommene har sine faste rom/senger med sengetøy og noe personlige eiendeler. Hele huset er bundet opp til driften av Sandem Gård bo og omsorg AS, og blir bare brukt til denne virksomheten. Hovedhusets 1.etg og kjeller på til sammen 209 kvm, brukes også til driften av Sandem Gård bo og omsorg AS. Kaldtfjøset på 327 kvm blir brukt til aktiviteter som fotball, basket, tennis, minigolf, innebandy og hvor det også er et trommesett (slagverk) som barna/ungdommene kan spille på. 


På gården er det også en sykkel/lekebod på 83 kvm, hvor det blir oppbevart sykler, ski,

akebrett og leker til barna/ungdommene. I drivhuset på 10 kvm kan barna/ungdommene så frø og drive frem planter. Garasjen/verkstedet på 187 kvm brukes til reparering av sykler og utstyr, pumpe opp fotball med kompressor, eller fylle luft i dekkene på sykler, samt div mekking. Her kan ungdommene være med under tilsyn fra en voksen.


Sandem Gård
Mobil: 926 83 688
Tlf: 6981 3196

Adresse:
Sandem Gård
1870 Ørje 

E-post:
bergqv@online.noMedlem av
Inn på Tunet Østfold:
Sandem Gård
  -  Tlf: 926 83 688 - Sandem Gård - 1870 Ørje  


Nettløsning og design er levert av Kréatif