Aktiviteter som gården tilbyr
På Sandem Gård har vi et rikelig tilbud med aktiviteter til barn og ungdom uansett alder. I løpet av helgen de er her får de tilbud om mange aktiviteter sammen med voksne, men det meste av utstyret og matrealene vi har, er tilgjengelig til en hver tid slik at barna/ungdommene selv kan hente frem når de får lyst.
Les mer (14.9.2014)
Vinteraktiviteter
Vinteren er en årstid som for noen kan virke kald og kjedelig, men for oss betyr det mange nye aktivitetsmuligheter, Barna og ungdommene på gården må ut minst 2 timer om dagen, og da gjerne i form av å være i en aktivitet. Om vinteren tar vi frem ski, kjelker, akebrett, snowboard og skøyter, og leker i snøen.
Les mer (17.3.2012)
Sommer
Sommeren ved vannet
Om sommeren har vi tilgang til en egen badestrand, vi har en hytte som ligger kun 1 mil fra gården som vi bruker mye om sommeren. Her har vi også tilgang til båter, kano, robåt, fiskeutstyr og en husbåt som vi tar en tur med i ny og ne.
Les mer (17.3.2012)
Skogen
Skogen som læringsarena
Vi har valgt å bruke mye tid i skogen sammen med barna og ungdommene. Vi har laget en liten leirplass ca 1 km fra gården. Der har vi laget en bålplass med sittegruppe, barna har vært med å lage gapahuk og det er laget en ovn av murstein. Vi har mange prosjekter som vi kommer til å starte med utover våren, og fortsette med både sommer og høst.

Les mer


Sandem Gård
Mobil: 926 83 688
Tlf: 6981 3196

Adresse:
Sandem Gård
1870 Ørje 

E-post:
bergqv@online.noMedlem av
Inn på Tunet Østfold:
Sandem Gård
  -  Tlf: 926 83 688 - Sandem Gård - 1870 Ørje  


Nettløsning og design er levert av Kréatif